söndag 11 april 2010

En vanlig söndag.

THar sovit riktigt gott.Lika härligt väder som igår.Vi åt en(stor) frukost .Det är allt som kan man kan tänka.Skall läsa GP i lugn och ro.Vet inte vad som skall hända under dagen.Tonio cyklade ut han skulle ta en tur till Gråbo,vi får se om han är så tuff.

Väntar att solen ska komma till balkongen,synd att solen kommer så sent.Jag kan inte komma ut på dagen har tagit en tablett, det är ett måste för mig.Får hålla mig till balkongen idag,hur kul är det?Har lagat klart maten ,det blir en gryta.Fy vad tråkigt att laga mat varje dag och veta vad man skall laga,tänk om man hade en Butler de vore grejer det. Tonio kom hem han hade kommit till Stenkullen ,en gammal man gör så gott han kan!Vi har fikat och pratat om resan,det är mycket man skall tänka på, vad som skall med och inte.
Nu har solen äntligen kommit till balkongen,skall sitta där en stund före middagen. Har ätit en god middag och avslutade med kaffe.Det är bingodags,slötittar lite ,finns inget som intresserar mig idag på TV och imorgon kommer en annan dag.Får se vad den dagen har i sitt sköte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar