tisdag 31 maj 2011

Villa Maria sol +28.

Äntligen har bloggen kommit igång,jag vet inte hur.Det är inte så mycket som hänt under veckan.

Ett hemskt åskväder kom över oss,det slog ner i tv,men den är fixad nu.
Vi gick upp vid 8 tiden,Tonio vattnar alla växterna,vi missade dom igår.Har ätit frukost på terassen,det är härligt.

Tonio åkte till Pula,han skulle köpa cement,färg och lite annat.Milka kom över en vända,hon har så ont i sina knän så hon haltar.
Väntar på en kille som jobbar med datorer,han ska gå igenom min dator varför bloggen kan försvinna utan vidare.Så är det när man ingen Alex har här.

Tonio kom från Pula och köpt det vi behövde.Ive kom vi satte på kaffe till oss,gick en vända på stora gräsmattan,han tyckte att alla blommor var så fina.Det är första gången jag hört honom säga det.Ska snart fixa middag till oss.

Jag blev så glad,vi har plockat fram gamla hjul från oxkärran som vi ska måla och sätta ut som prydnad,vi måste hitta på ett sätt att sätta fast dom så de inte blir borttagna.Det är mycket eftertraktade gamla Istrianska grejer.Nu har vi lite att göra igen.Har börjat med maten,ska äta nu det var gott,fisk,potatis och smögensås till.
Sedan gick vi och vilade oss. Vi har suttit under Grabba och läst.Nu ska vi göra kväll och äta något gott och se på tv.Har inte tittat på tvpå 4 dagar måste se nyheter.Slutar för idag.
Hoppas att bloggen kommer igång imorgon.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar