fredag 9 december 2011

Floda nästan storm och regn.

Vaknade jätte tidigt men låg till 9.

Vi har ätit frukost.Måste sedan ut och handla i detta j---a väder.Det är så tråkigt när det blåser och regnar.Det ska vara julbazar och lucia på torget lite senare i eftermiddag men hur det går med det vet man inte.Ska titta lite på tv.

Vi åkte ut ialla fall till Lerum.Handlade lite på Lidls.Man nästan blåste bort.Är nu hemma i husvärmen.Har plockat in varorna.Idag ska vi äta lax med smögensås.Vi ska även tvätta men senare ikväll ska vi på glöggkväll till Zaras familj och även klä julgranen.Det blir julmysigt.

Tonio springer på bandet,snart är det min tur.Har sprungit i8 min bra tycker jag själv.Kanske det blir en tur till ikväll.

Vi har ätit och diskat.Tonio gick ner till tvättstugan,sedan ska vi till Zara det blir skoj.Ser fram emot det.
Åkte till Zara med familj.Lilla Filippa gick på disco,hon var hur fin so hellst.Vi drack glögg och klädde julgranen,hur mysigt som bara den.Sedan drack vi kaffe med dopp.Zara gör allt så mysigt.Mio var så go han var med oss hela tiden.Vi tackade för oss och åkte hem.
Tonio hämtade kläderna,satt och vek dom.Tittade på Idol, svårt att välja båda var enastående duktiga,må bäst vinna.Det blev Amanda.Ska nu lägga mig,upp tidigt i morgon.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar