fredag 2 december 2011

Floda nu på morgonen regn och grått.

Vi gick upp vid9.Har ätit frukost.

Både Tonio och jag ska till vårdcentralen idag,bara kontroller.Längtar efter Mio och Filippa som ska sova här i natt.Har köpt lite gott till kvällen som vi ska mysa med och titta på Idol.

Inger ringde allt var okej,hon hade inte prövat att ta sockerprovet ännu.Mirja ringde allt var okej,de tänker sälja huset efter nyår.Deras hus är väldigt fint,men de har stor tomt som de inte orkar med längre.

Vi åkte tillvårdcentralen.Jag var hos ögonspecialist,jag har grå starr som är vanligt hos äldre,ska få kallelse till ögon om tre år,är det värre då så blir det op inte laser.
Åkte till willis i Göteborg storhandlade.Skulle hämta ut medecin men det var inte klart.Är nu hemma och ska vila mig en stund innan mina goa ungar kommer.

Zara kom med barnen,roligt att de kom.Ficken vacker julblomma av Zara. Tonio har maten klar,vi har ätit.Mio och Filippa åt jättebra.Tonio gick ner till apoteket,datorerna funkar inte,får testa i morgon.Barnen har tittat på adventskalendern.Nu spelar barnen Fia med morfar.
Zara ringde de hade glömt resväskan så hon fick köpa lite gejer. Vi ska titta på Idol och mysa med lite godis,har börjat lite sakta.
Har tittat på barnprogram med barnen.Sedan sprang ungarna på bandet.Nu ser vi på Idol.
Ungdomarna på Idol är fantastiska.Svårt att välja.
Barnen gör sig i ordning för kvällen,så är det bara att hoppa i säng.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar