lördag 8 maj 2010

Villa Maria

En lördags morgon.Det småregnar men det är skönt ute.Det är så tyst inte ett blad rör sig,nästan lite kusligt.Vi har ätit frukost,sedan började vårat småjobb.

Tonio försöker att laga högtrycksmaskinen som har gått sönder.Vi är i behov av den.Jag har tvätta köksfönstret,det gick snabbt.På en gång så ser det rent ut i huset när alla fönster ser rena ut.

Vet inte vad som skall hända idag,här bestäms det på sekunden nästan.Allting är så lättsamt här.

Tog en promenad och tittade på våra tomatplantor regnet har tagit musten ur dom,hoppas att dom klarar sig.Min en granne Loridana ropade på mig,var där en stundoch satt och pratade.

Har börjat att förbereda maten för idag.Tonio får ingen ordning på högtrycksmaskinen,det var inte bra.Vi är så beroende av den.Får kanske tag i någon som kan laga den. Ringde till Inger men
hon var på marknad med Sussi.Fick från Anna bilder på Vulkanen helt underbara men oj vad skrämmande vad mycket naturen kan göra .Både gott och ont. Solen tittar fram nu,Skall ut och sitta med Tonio försöka att underhålla honom ha,ha.Vi har ätit en god middag.Inger ringde allt bra.Har satt på diskmaskinen den var "knökad".Tonio har satt sig ute i solen,nu slappar vi bara ,Skall ta en promenad till Milka ,Skall höra med Tonio vad han tänkt sig,kanske vi åker ut en vända.Här går dagarna fort därför att man har mycket att göra just nu.Det skall målas klippas putsasoch städas.Sedan blir det sköna dagar med sol och bad.Har suttit och solat vid stallet,har nu gått in för kvällen.Det bli säkert lite TV tittande sedan och mys pys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar