måndag 25 juli 2011

Villa maria SOOOOL

Har sovit bra inatt .

Hörde när Zara och gänget var uppe.De ska åka tillsammans med Ika och Ian till Postojna grottorna somligger i Slovenien.Vinkade i fönstret till alla.De kommer hem mot kvällen,så idag blir det ingen matlagning.

Tonio var hos tandläkaren och drog en tand såhan kan inte äta riktigt.Har ätit frukost.Kanske vi åker ut en vända.Gick en vända och tittade på våra tomater.
Sedan åkte vi till Pula,först till Lidl handlade lite där,sedan till Merkator.Köpte det jag gillar.Mötte Kladia,allt var bra.
Jag åt middag där på resturangen,jättegott Tonio kan inte äta på grund av tanden.Är nu hemma,vi ska gå och vila oss.Har sovit så gott.Tonio satte på kaffe till oss.
Zara och familjen kom hem och jättetrötta dehade haft det bra,de tyckte om att se grottorna.Ika med familj har inte kommit ännu de skulle även se på ett kännt slott.Det hade varit mycket kallt iSlovenien så nu värmer Zara upp sig på Terassen där det är varmt. De har ätit lite lätt.

Sedan kom den andra lilla familjen hem.Ian ville följa med till gokart så vi åkte allihopa.Mio var först rädd men sedan strålade hela ansiktet på honom.Tristam åkte med Tonio,Ian åkte själv.

Ian vill nog åka mer när Nina och Alex kommer. Zara och Robert åkte med kompisarna till Merkator och skulle fika.Vi andra åkte hem och fikade och hade det skönt.

De andra kommer nog snart klockan börjar bli mycket och barnen behöver nog komma i säng.
Har gått in för kvällen.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar