tisdag 14 september 2010

Villa Maria 128

Klarblå himmel,lite blåst.

Har sovit gott med tablett ingen klåda.Vi har ätit frukost,även tagit vattendrivande tablett.Tog min lilla promenad på gräsmattan och tittade på allt det vackra runt mig,jag älskar detta ställe så det gör ont i hjärtat, har alltid varit lycklig här men alla kan inte förstå det.Klart jag längtar efter mina barn och barnbarn fruktansvärt.Men här når inga bekymmer, med sjukdom och skit här lyser bara solen,nu skulle ni höra mig vad pipig jag är,bort med tårarna det blir inte bättre utan sämre säger Tonio,kanske det.

Tonio har städat och lagat duschväggarna han är duktig min älskade man.Vi tog en promenad till Ive, jag fick persikor av honom de var färdiga nu,sedan gick vi till Milka och Ivan,vi drack kaffe där. Satt och pratade länge om allt,lite åkte Ivan och jag i luven på varandra,han är så konservativ,men i allafall trevligt. gick hem.Vi åkte till Pula och Hudläkaren,hon tyckte fötterna och vristerna såg hemska ut,hon undersökte väldigt noga.Skall på Torsdag ta blodprover,jag fick mycket salvor för min torra hud och sa att jag ska till hudläkaren iSverige för en liten fläck som jag har i ansiktet,denna läkare var otroligt noga och även trevlig,nu får vi se vad händer på torsdag.

Vi ska fika nu, vi åt middag i Pula.

Tonio och jag har talat om op här i Rieka,har talat med sos Danmark som i sin tur kontaktar vårat försäkringsbolag,även hjärtdr här,de fick alla uppgifter och hör av sig till oss.

Jag är absolut inte rädd för op här,därför det finns så många specialister som fått sin utbildning utomlands och sedan öppnat privata sjukhus här .Vi tar en dag i sänder,sådan katastrof är det inte ännu.

Ska göra kväll för oss. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar