söndag 26 september 2010

Villa Maria 140

En gråmulen dag men skön.

Har ätit frukost på terassen i vanlig ordning,för det är fortfarande rätt varmt. Tonio planterar en Mimosa vid lilla muren,hoppas den tar sig.

Idag ska vi på middag till Ana och Carlo kl 3.Vi hinner greja lite här innan vi åker till dom.Hade en liten tendens till yrsel men men hoppas det ger sig.

Plockade lite nötter men det var väldigt vått i markerna.Gick och duschade och tvättade håret så det är gjort.Vet inte vad Tonio gör,han hittar alltid på något.Har klätt om och är klar för att åka till Ana och Carlo.

Vi hade en trevlig dag och kväll hos Ana ochCarlo.Ana hade dukat så fint med vackert porslin och vackra glas.Vi blev bjudna på njoki,kött kapos,kött och kotletter och chivappe,jättegott till efterätt en god tårta.Cladia kom och Sussi och Gabriella .Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord.Cladia ska beställa klippning för mig,så hon hör av sig till mig.
Vi tackade för oss, vi får se om vi syns en gång till innan vi reser.Är nu hemma och satt på tv bingo.Jag slutar här god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar