tisdag 21 september 2010

Villa Maria 135

Solig men kyligt.

Har haft väldig klåda igen,annars sovit gott.Vi gick upp vid 8 tiden,har ätit frukost.

Tog en promenad på gräsmattan,nu syns det att hösten är på väg.Tonio ska ta bort pinnarna från tomaterna så att Lino kan komma och gödsla och fräsa för nästa år.Tonio måste oxå såga ved i skogen så vi har ved ett par år framåt, som sagt det finns att göra,men Tonio gillar det.

Silvana ringde om hjälp att plocka vindruvor på fredag,jätteskoj.Jag tog en promenad till skogen och tittade till Tonio,men han var klar med jobbet,Lino ska hjälpa Tonio och hämta veden vid 4 tiden med traktorn.
Ska snart börja med maten, har skalat klart potatisen och tvättat Blitvan.Vi har nu ätit och det var gott,disken är klar.
Tonio ska om en stund åka och hämta veden med Linos traktor,sedan blir det ett par timmars jobb här på gården.Traktorn kom med veden,sedan var det full rulle Tonio har huggit veden klar.
Nu är all ved staplad i stallet,nu behöver vi inte frysa nästa år vi kommer på våren. Vi ska nu fika med havreflarn från Anna.Det har varit en helt underbar dag 24 grader och i morgon ska det bli varmare.Vill göra kväll nu för tv Laku Noc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar