söndag 24 oktober 2010

Regnig söndag.

Sov länge, jätteskönt.Låg och lyssnade på Tengby och Mannheimer ett bra program på radion.

Vi har nu ätit frukost,sedan ringde vi och grattade Milka som fyller 73 år.Jakten har börjat så Ivan och Lino ska ut och jaga,vad för vilt vet jag inte.

Tittade lite på lördags morgon, vet inte vad det heter.Sedan ringde Zara vi ska dit på fika och titta på husvagnen som vi inte sett.Det är en jättefin vagn, så den måste de vara nöjda med.Vi tittade även på våran cd med foton från Kroatien,de blev jättefina.Fikade med goa kakor,Robert jobbade.Jag sa till Zara att de kunde komma och äta middag idag.Vi åkte hem,började med maten.

Våran IK ringde, vi ska hämta henne i Alingsås vid tåget klCA1800.Vi blev glada att få träffa henne.IK ska på urbildning i Göteborg.Nu har lilla familjen åkt hem till sig.De var mätta och belåtna.Ska byta om ,.så jag blir klar tills vi åker.
Åkte till Alingsås,vi väntar på IK,som ska komma från Västerås.Nu kom våran tös och vi åkte hem.
sedan,
Vi har fikat och sitter och pratar.Om en stund ska vi köra IK till hotellet.Det är utbildning från morgon till kväll förIK.Vi körde till Göteborg och hotell Liseberg och lämnade av IK.Det var en liten stund som vi fick rå om IK.Vi åkte hem,ska nu sluta för dagen och gå och lägga mig.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar