fredag 8 oktober 2010

Villa Maria 152

En solig men kylig morgon.

Åt frukost på terassen, får se hur länge det varar.Vi gick och plockade nötter,det tar aldrig slut.

HAr satt på en vitttvätt med lakan och lite mer.Vi har bäddat rent i sängarna.Inger ringde, vi har alltid något att prata om.Även Cladija ringde,de kommer idag vid 3 tiden och säger adjö till oss.Inger ska ha datorn på så Cladija och Ana kan få tala med Inger och Roj,de är oxå gamla vänner till Cladia och Ana.

Anna Lukacic ringde,de har vänner som kanske köper hus här i närheten av oss,de är faktiskt hel- svenskar, om man kan säga så.Det är ett mycket vackert hus,vet mycket väl vilket hus det är.

Jag har börjat med maten,nu är den klar och upp äten det var lätt som en plätt.Har även plockat ner tvätten och vikt.Väntar nu besök av våra Kroatiska vänner.
Har väntat över 1 timme på Cladija och Ana,jag ringde de är på väg.Här har folk väldigt svårt att hålla tider som ni förstår,tänk om jag hade middag för dom?

Äntligen kom gästerna, jag gnisslade tänder,Ana sa vi kom i alla fall.Vi hade en trevlig kväll efter allt stå hej.De hade presenter till både Inger och Roj med sig,även till oss,det är drickbart om ni förstår.Har nu tagit avsked och hoppas att vi ses nästa år.Ska nu göra myskväll för oss,som alla på FaceBook gör.God natt alla vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar