torsdag 3 juni 2010

Villa Maria 26

Det har regnat hela morgonen,men nu börjar det ljusna och solen försöker att krypa fram.

Vi åt en god frukost,sedan tittade vi på nyhetsmorgon,jag tycker det är så roligt när en ung människa vinner pengar som nu på skrapet.Tänk vilken stor hjälp,jag skulle förvisso inte säga nej till att bli miljonär.Det finns många i min familj att överaska,tänk vad roligt att ge bort till varje barn.Det är bara en dröm,men det är härligt att drömma sig ut i fantasin.

Tänk, att nu lyser solen, man vet aldrig vad som händer,men kallt är det inte.Tog en promenad till Milka, fick höra att det är blomsterfest,ja här har de mycket festa alla butiker stänger kl1.Vi skulle igentligen ha handlat på Billa,men det blir inget med det,vi får svälta.Det går ingen nöd på oss,det är faktiskt bara bröd som vi behöver och det ordnar sig nog.
Tonio grejar med kontakten i lilla sovrummet,byggmästaren måste ha varit på lyran när han sätter en kontakt så j-kla konstigt.Så nu fixar Tonio det efter 12 år,men det är så, att Tonio har sovit i det rummet och blev irriterad över placeringen.

Ska snart sätta på kaffe till oss, det ska smaka bra nu,bara Tonio bli klar med jobbet.Tonio åkte till byn och köpte bröd,om det är öppet eller om brödet är slut får vi se.Vi fick bröd,Galicana bröd
,det är stenugnsbakat och är jättegott och så köpte Tonio lite gott till kaffet eftersom det är sk fest här i byn.Det är faktiskt skönt att inte veta allt som rör byn,vi tar det som det kommer, vi gör ingen affär av det hela.Det är katolikerna som har sina helgon som det ska bedjas till,var och en har sin tro.

Nu fortsatte Tonio att måla där det är torrt,han är fantastisk min lilla gubbe, han kan nästan allt och lite till.Det är alltid mycket att göra med huset när vi kommer,huset har redan 12 år på nacken,så nu börjar det att visa skavanker.

Solen skiner och det är varmt,vi har öppnat alla fönster så värmen kommer in och torkar alla
skador.Sitter och läser under Grabba och tittar ut över våran fantastiska gräsmatta och alla blomster,jag njuter i fulla drag.
Jag har börjat med maten,hade färdiglagad mat i frysen så det är bara att värma,nu är vi riktigt hungriga.Det var gott,vi satt ute och åt, det är ju härligt väder,har plockat undan allt.Vi ska bara slappa nu,vi har hållit på hela dagen mest Tonio.Våran Ive kom med en flaska vin,tittade på våra blommor,jag satte på kaffe till oss.Gör nu kväller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar