fredag 25 juni 2010

Villa Maria 49

En grå lite regn men O vad gött.

Blev väckta tidigt,vi hade glömt bort att Septitanksbilen skulle komma,så Tonio fick på sig kläderna snabbt,det tog en lång stund att tömma.Septitanken måste tömmas en gång om året.

Igår ringde Claudia,hon hade varit i Italien och handlat,det var meningen att hon skulle köpa överdrag till soffgruppen men det var tillfälligt slut,synd, men det bli fler tillfällen.
Tonio kortar av lådan som är till gasflaskan,han tyckte att den var för hög.Har man inget jobb så skaffar man sig,här är det inte svårt.I nästa vecka ska vi ut och leta gasspis,lite spännande är det,därför att jag har varit emot det,har och är lite rädd för den.Alla familjer har nästan bara gas det är det billigaste.
Tittade på nyheterna,så gick jag ut och fick se en klarblå himmel och 22 grader i skuggan, man blir alltid lika förvånad när vädret ändrar sig så fort och kl är 9 på morgonen.
Tonio har målat jättefint,han är väldigt noga med allt han gör,som sagt nu är det bara spisen som fattas.
Vi åkte in till Pula,tittade på Merkur om vi såg någon spis,där fanns en Elektrolux som var fin,men för bred.Åkte till Ana och Carlo på en fika,satt och pratade en stund,de skulle till badet när vi åkte.Är nu hemma,vi ska grilla,åskan är i full gång och det kom en regnskur.Maten smakade toppen,plockade rent och sedan gick vi och vilade oss.När vi gick upp så skiner solen för fullt,härligt.Sitter ute på terassen och bara har det skönt,har ävenChattat med Nina. Kanske vi går till Milka och Ivan en stund.Tonio rensar bland blommorna, han är stenhård när det gäller våra blommor, men så är dom underbara att titta på.Vi ska nu göra kväll och åka ut en vända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar