onsdag 16 juni 2010

Villa maria 39

Långt fram på dagen,sol molnigt och sol.
Det var ett helt Helvete inatt ,det åskade från kl 2-7.Hela huset skakade och det tjöt i ledningarna,det var ruskigt.
Vi gick upp kl 10,vi var så trötta,eftersom vi inte sovit en blund.Vi har ätit en frukost,sedan bestämde vi att åka till Labin, där är det marknad,lagom väder att , gå i.Vi satte inte på strömmen när vi åkte iväg.Det var mycket folk som vanligt,jag köpte inget,Tonio köpte en tröja,nu kan han byta 2 om dagen,tog en dricka där, sedan åkte vi hem.Det ser ut att bli mer regn och åska,men det behövs regn.Ska gå och vila mig en stund,. Tonio tittar på fotboll.Var en vända till Vjesdana,lämnade tillbaks tallriken.Nu är det jättevarmt igen,jag trodde att det skulle bli lite svalare men icke sa nicke.

Håller på att koka soppa"Slanac" vi tycker mycket om de Kroatiska sopporna,vi ska snart äta.Maten börjar snart bli klar,är mycket hungrig, vi har inte ätit lunch idag och det känns.
Ska duka på terassen,det är så härligt att sitta ute och äta.Har ätit det var jättegott.Nerina kom förbi och hälsade,hon jobbar i Slovenien 2 veckor och hemma 2 veckor, det blir extra pengar för henne,hon blev änka för 2 år sen. Nu går vi och vilar oss,annars kan vi inte vara uppe ikväll.Har
sovit en stund,det var skönt,Tonio åkte tillPula och spelar på fotboll.Nu ska jag ta en promenad och gå till mina goa grannar.Solen lyser från en klarblå himmel och ändå sägs det att det blir åska ikväll igen,vi får se,hoppas inte,hörs av i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar