tisdag 31 augusti 2010

Villa Maria 114

Vaknade till en solig och varm dag.

Var vaken först,satte på kaffet till alla.Ungdomarna kom ner nästan alla på en gång.Vi har ätit frukost,Tone kom med färskt bröd som vi hade beställt.
Nu har alla åkt till badet,de får passa på.Tonio åkte till Pula för att byta kabel och köpa mer gott pålägg.Tone kom med tidningen,och jag har skalat potatisen för middagen så det är klart, väntar nu att Tonio ska komma hem. Satt ute vid stallet och läste.Milka kom en stund vi satt och pratade länge sedan kom Tonio,Milka tycker att det blir roligt att ta en tur till Italien,ska köpa lite grejer.

Våra vänner är nog snart antågande eller så åkte dom och handlade något till sig,Nina har nyckel.
Nu har gänget kommit och är hungriga,satte på potatisen och lagade såsen,vi har ätit och alla åt med god aptit,roligt när dom äter och tycker att det är gott.Nina och Natalie plockade i diskmaskin.

Nu åkte dom till Medulin de vill väl shoppa där oxå eller ta en öl,Nina var så jättesnygg i en långkjol,Natalie i en kortkort söt klänning .Är nu ensamna,har talat med Zara,Mio har blivit biten av en geting på halsen,men allt var okej.Ska nu göra kväll,natti natti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar