onsdag 4 augusti 2010

Villa Maria 88

Det är Bora idag,skönt.

Vi vaknade vid 8 tiden alltid samma tid,det åskade lite inatt men det gick fort över.Har satt på en60 tvätt och samtidigt ätit frukost.Fick telefon från Christina de är på väg,hon hade försökt att nå mig i går,det är kul att dom kommer.
Det är tyst i husvagnen ännu och inga barn i sikte,men de kommer nog snart springande,morfar mormor i högsta volym.Vad var det jag skrev,här är dom små monstren,de vill titta på barnprogram.
Nu har barnen ätit lunsch här,de sitter så snällt här och äter,de vet om,, att om dom busar får de inte vara här så det är inga problem.Nu har barnen gått till husvagnen för att vila,även Tonio vilar,det är bara husmor som är vaken.TR var på lite dåligt humör,men det går väl över när han blir gammal brukar man säga.Tonio lagar maten,så nu ska vi äta,barnen äter hos oss,gode gud vad mycket dom åt båda två det var en fröjd att se.I ochI ska ant till Rovinj och äta.
Vi tog barnen i våran bil och åkte till Pula och till Billa,handlade mycket.Stannade till på Mercator
så barnen fick leka en stund i lekstugan,sedan åkte vi hem,ingen var hemma.Barnen fikar med saft och bulle,vi ska fika oxå Har utfodrat barnen med kvällsma Nu leker barnen här inne och väntar på mamma och pappa,men det går ingen nöd på dom,I ochI kom och hämtade TR och Fr de blev glada.Nu gör vi kväll.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar