måndag 2 augusti 2010

Villa Maria 87

EN varm dag kanske omslag på vädret,ser så ut.
Var uppe tidigt,våran lilla familj ska resa hem,Zara var uppe först och kokade kaffe till resan,sedan resten av familjen,Robert packade det sista.Har nu sagt adjö till dom,I och I kom oxå upp och sa adjö till dom.Nu har dom åkt,ledsamt, det är alltid tråkigt med avsked.TR ochFR kom hit,de åt frukost här,de ser på barn tv.
Har satt på en lakanstvätt och sedan bädda rent för nästa gäng som kommer.Tonio damsuger övervåningen,han är värdens goaste man.Nu är vi klara med städningen i hela huset,det är bara tvätten klar att hänga.I ochI har åkt till badet,så här är tyst nu.
Tonio ska laga kanin till middag,barnen får något annat, men kanin är väldigt gott när man lagar riktigt med vin och annat gott till.Har hängt tvätten,det var mycket att hänga,ska sätta på en maskin till.Tonio åkte till flygplatsen han ska kolla upp en sak,sedan in till Pula och klippa sig.Jag har talat med Mele allt bra med henne.
I och Imed barn kom hem,de duschade,sedan lagade jag varm smörgås till dom,de med god aptit.
Tonio kom hem,han hade klippt sig,vi plockade ner tvätten och hängde den andra,det är så fruktansvärt varmt och kvavt,det bli säkert åska.Vi gick och vilade oss innan vi började med maten.
Tonio började att laga kaninen med mycket gott vin och andra saker i.I skalade potatis och gjorde pomme frites.Vi åt allahopa,även barnen åt med god aptit,de frågade var det och det benet var på kaninen,det var inga konstigheter alls för barnen,de var informerade om allt.Gott var det.Har satt på diskmaskinen och vi slappar bara.Undrar hur långt Zara och dom har kommit,tänker på dom.Fick telefon från Zara,de har tagit in på sitt hotell och allt har gott bra,jag blev så glad att hon ringde.
Nu spelar I,Ioch barnen bocca med morfar,jag ser på tv och ska göra kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar