tisdag 10 augusti 2010

Villa Maria 94

Åter en underbar dag.
Vi vaknade före barnen,har bäddat våra sängar,sedan gick vi ner.Tonio åkte och köpte färskt bröd och Crofne till Ik och Ia som de ska ha under resan.Jag kokade ägg som de ska ha med sig.Lilla FRkom först ner sedan TR,de fick frukost,rostat bröd och drinkjogart till,Ik kom och hämtade sängkläderna till husvagnen.Barnen hann se lite barntv.Ik och Ia kom och fikade innan dom kopplade vagnen.Nu har vi sagt adjö och många tårar,barnen är på plats i bilen,nu är dom på väg till Österike.


Vi har satt igång och städar,men här är lätt städat,vi är klara nu.Ska sätta på kaffe till oss och färska crofne.Vi har fikat, sedan gick vi och plockade tomater till salladen.Ivan tjoade på Tonio de ska spela kort mot Ivans barnbarn(Majk ochMauro ).Jag sitter och slappar och läser,det var ett tag sedan jag fick ro att läsa.Tonio kom hem,vi gick och vilade oss,men ska nu börja med maten.

Vi har ätit helt nyligen,Tonio gick till Ive och hämtade vin,disken är avklarad.En av bröderna Mario ringde, det är fest i Galicana på lördag, det är så kallad snigelfest och det har vi sagt ja till .
Jag tycker inte om att äta snigel ,jag tycker att det är för segt,det var kul att pröva i allafall,ska äta chivappe istället.
Tror vi åker till Christina och Lars-Göran och tar en flaska vin med oss.


Christina har fixat sin dator här nere, så nu kan vi nå varandra,ska försöka med Skypen men hon är inte där nu.
Har chattat länge med Zara det var ett trevligt samtal.Det blev inte CH och L-G,åkte tillAnna och Tonin och tog en fika där,killarna spelade bocca. Åkte hem det är så jättetomt efter FR ochTR ingen som ropar efter oss,inget skratt och gråt.Ska nu titta på tv och ha det så gott det går och mysa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar