måndag 9 augusti 2010

Villa maria 93

Åter en strålande dag.
Lilla FR kom först och väckte oss,sedan kom TR,FR hjälpte till att bädda.Nu ska vi äta frukost och idag tar vi kokt ägg till rostat bröd,vi allihopa.Sedan var det barntv.
Christina och L-G kom,de frågade om vi behövde ha handlat,de ska nämligen till Pula. Tonio och FR ochTR gick och köpte ägg hos Vjesdana.IK och IA packar ihop förtältet,det är stekande varmt nu, det måste göras nu på fm.Tonio kom hem med barnen,de leker med vatten, det är skönt med kallt vatten i värmen.Jag gräddade pannkakor och kokade soppa till den som ville ha,. med hård smörgås till.IK och IA tvättar och städar hus vagnen och satt på en tvätt.

Vi har ätit,blev förvånad att FR åt soppa med god aptit.Barnen skulle vila, men icke sa nicke, det är full rulle på dom.IK och IA ska åka till Mercator och handla för resan,barnen ville inte följa med.Lite senare ska vi gå ut och äta, det blir nog Prodol, som vi tycker om allihopa.Barnen är nu med morfar och sparkar boll,jag sitter under Grabbar,det är så jättevarmt det blåser ökenvind och den är varm.

IK och IA kom hem,vi åkte direkt till kyrkogården,IK ochIA hade köpt en vacker stor grav blomma,barnen hade aldrig varit på en kyrkogård, det blev så fint på familjegraven.Sedan åkte vi till Prodol och åt middag, barnen åt spagetti, IA,IK och TONIO åt Calamari jag åt havets frukter helt fantastiskt.Vi åkte hem och drack kaffe,sedan ställde dom husvagnen tillrätta ,så det bara är att köra ut.Nu nattas barnen,,det har varit jättevarmt idag, de är så trötta .Vi ska oxå natta oss vi är jättetrötta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar