måndag 16 augusti 2010

Villa Maria 99

En gråmulen skön dag,

Vi gick upp kl8 det har varit så tyst och skönt inatt,har sovit gott.Har ätit frukost och är i full gång,Tonio klipper lilla gräsmattan,Det nya skottet av Mimosan börjar att blomma, helt fantastiskt.

Kanske vi åker in till Pula ,det var länge sedan vi var där,det kanske inte är sådana köer idag för folk ligger vid stranden,vi får se.Christina och Lars-Göran kom en vända,de skulle förnya internet,GHristina kom in på min dator.Tonio körde Ive till Marcana,han skulle köpa vintersallad och plantera,roligt att Ive har ryckt upp sig.Jag gick och vilade mig är så yr i huvudet igen,så Tonio fick åka själv till Pula.Satte på spagettivatten så det är klart när Tonio kommer.Det är hemskt att känna att allt gungar när man rör sig, detta kan hända ett par gånger i veckan, mer eller mindre.
Vi har ätit,det var gott med Milkas salsa,helt ekologiskt,nu sitter vi och läser tidningen.Tonio åkte med mopeden ut en vända,det är mycket varmt idag så jag sitter i skuggan eller under Grabbar.

Tog en promenad till Milka och Ivan,vi satt och pratade lite,det är en skön kväll.Vi fick mycket Blitva och de små tomaterna som är så goda,gick sedan hem.Ska nu titta på tv och göra myskväll för oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar