fredag 13 augusti 2010

Villa Maria 96

Vaknade till åska och regn.

Har inte sovit mycket inatt,det har åskat så fruktansvärt,det var länge sedan det åskade så.Jag klädde på mig, vågade inte ligga på övervåningen, var så rädd att det skulle slå ner.Nu är vi uppe båda två.

Åskan mullrar lite i bakgrunden nu och solen tittar fram, men det blir säkert mer åska under dagen.Vi har ätit frukost,vi får se om det går att titta på tv.Tog en promenad över gräsmattan och kollade in blommorna så dom inte har tagit för mycket stryk inatt,plockade tomater till middagen .
Tomaterna är så fina och vi kan plocka varje dag så det räcker för sallad.Har talat med Inger ,hon ringde upp det var skoj har inte pratats vid på c:a2veckor,allt var okej med dom, Roj kände sig lite bättre i ryggen,det är väl så att det går upp och ner.Synd att de inte kan komma.


Har chattat med Nina inget särskilt.Tonio målar för fullt innertaket på altanen,det är mer jobbigt än man tror.
Fick besök av CHristina och Lars-Göran,åskan hade slagit ner hos grannen ung 30m från deras vagn,genom ett träd och in i grannens källare och slagit ut all el,kusligt man är bra liten då.

Vi är bjudna på grill kl 6 ikväll i Duga Uvala hos CH ochL-G,bara det inte blir åska, jag är hysteriskt rädd nu.Tone kom med tidningen och min Tonio målar ännu.Vi har ätit lite lunch bestående av Vild Sparroge,stekt potatis och ägg,det var inte fy skam,ska nu vila oss.

Har sovit gott men vaknade av åskan igen och regn,vi väntar att regnet ska sluta.Åkte till Christina och Lars-Göran, mycket vatten på vägen.Har varit en mycket trevlig och rolig kväll,god mat med goa vänner,vi kom rätt sent hem.Ska nu gå och lägga oss, en ny dag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar