söndag 1 augusti 2010

Villa Maria 85

En ljuvlig dag,varm.
Vaknade kl8,även Tonio,han har ont i huvudet, mer säger han inte.Det är inte bra med 2 bålgetingstick.Nu har alla kommit upp och ätit frukost,Tone kom med färskt bröd som vi beställt.
Zara,Robert och barnen har åkt till badet.Hur den andra lilla familjen gör, vet jag inte.TR ochFR är här och leker.I och I kom till huset,De satte på en 40 tvätt .Barnen äter lunch här,I och I ska ut och handla.Tonio gick och hämtade vin, för ikväll vi ska grilla.Nina ringde hon är go,vi ska fråga på flyplatsen om hyrbilen, om den står på plats när dom kommer.Zara med familj kom hem,de har duschat och jag satte på kaffe till oss med bullar.Tonio vilar ute under Grabbar om det går.Här är lugnt och skönt barnen knäcker nötter och äter.I ochI kom hem,de hade varit i Fazana och tittat.
Nu började vi med maten,flyttade det stora bordet till Grabbar vi dukade där.Vi har ätit och det var jättegott det var grillat och det gillar alla,I tog hand om disken.Efter en stund så hade vi kaffe och glass det gillade ungarna, alltså glass.
Nu spelar Tonio och Mio mot I ochI,de spelar Bocca,först var det Tonio och Mio som vann,sedan vann I och I det hela.Nu sitter alla och tittar på friidrott.
Jag vill göra natt nu eller kväll menar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar