fredag 30 juli 2010

Villa Maria 84

Vaknade till en solig men blåsig dag.
Gick upp vid 8,har sovit okej,har ätit frukost, sedan kom Zara och barnen upp,Robert var uppe .
Har satt på en blandtvätt för Zara.De ska åka till badet, det gör dom rätt i .
Tonio och jag gick och tittade på tomaterna, de blir jättestora och fin.Rikardo kom med potatis till oss,det var snällt.Väntar på våra små goa ungar de äter frukost nu.Tr komFr är trött och ska få sova en stund till. Har hängt Zaras Tvätt så är den torr när dom kommer från badet.Det är mycket varmt nu, så de andra har det gott vid badet.TR och hans älskade morfar ser på barntv.Tonio och TR gick en promenad i skogen och tittade på en kazon(vet ej hur det stavas)och så var dom uppe i ett jägartorn och det kom jättemånga bålgetingar, Tonio blev biten av 2 st genom att han skyddade lille TR som klarade sig undan.Tonio har ont men han säger inte mycket.Har suttit på terassen och skalat potatis,I och I sitter här.Zara med familj kom hem,. de hade haft det jätteskönt.
Tonio gick och vilade sig och även jag,sedan satte jag på potatisen och tvättade håret oxå.Vi har ätit och det smakade bra alla åt bra.Sedan gjorde vi oss färdiga för en trevlig kväll.Vi åkte före, vi måste tanka och ta ut lite pengar.När vi kom till Medulin så tog vi en dricka och väntade på dom.
När alla var samlade så gick vi runt på tivolit,oj vad barnen tyckte att det var roligt, de åkte på många saker och var glada,sedan åt vi en god glass.
Vi tog TR ochFR i våran bil och åkte hem,I ochI skulle titta på campingen.ZAra med familj åkte oxå hem,vi kom nästan samtidigt.Jag gick till husvagnen och lade barnen,sedan kom I och I,vi gick till huset ZARA hade gått och lagt sig med familjen.Vi ska nu även gå och lägga oss,en trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar