måndag 12 juli 2010

Villa Maria 65

Åter en varm dag kl 9 29 grader.
Vi gick upp ung kl8,vi åt frukost ute,men det börjar att elda på så det blir otroligt varmt.Tog en promenad och kollade alla växter,snart blir nog tomaterna röda.Det var skönt att komma in i huset igen här är det svalt
Har börjat att koka soppa,har satt in nätfönster i köket,det blir nämligen mycket varmt att laga mat på gas, det var oxå en nyhet.
Har talat med Nina på skypen allt som vanligt, det är varmt hemma,skönt för dom som har semester.
Tonio åkte till Pula och betalade en räkning för sophämtning,jag var tvungen att ringa till honom och tala om hur mycket jag älskar honom, en sådan man växer inte på träd.I år har vi varit gifta 40
år och tillsammans i 46 år det är inte dåligt.Det är klart att allt inte gått på räls hela tiden, men det är bara att lufta lungorna.
Har satt på kaffe till oss,Tonio kommer när som helst.Vi har fikat med färska Crofne det är en bulle med marmelad i gottigottgott.Ska ta siesta nu, det är varmt som attan 35 grader.Har sovit gott och ätit god mat.Ska sätta oss under Grabba,vi pratade om vad vi skulle göra,men det är för varmt ännu.Tone kom med tidningen han hade cyklat till Marcana 3km och köpt den, inte dåligt.
Vi ska spela bingo ikväll på krotisk tv det finns ingen liknelse med våran bingo,mycket lite pengar i omlopp,men ändå skoj.Ska göra kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar