onsdag 28 juli 2010

Villa Maria 81

Åter en vacker dag med bad.
Tonio och jag gick upp vid 8,åt frukost,sedan kom Zara och hennes fam upp.Våran Tr kom oxå till oss efter en stund kom lilla F.Alla har ätit frukost .
Zara med fam åkte till badet,Nu sitter FR och TR och tittar på tv tills dom åker till badet,nu vill Tr inte åka till badet utan vara hemma hos oss han ska fråga sin mamma först.Båda barnen ville vara med oss,vi sa okej.Vi åkte till Pula,först var vi på Merkur och köpte färg gick sedan till Mercatoroch köpte sallad och ost.TR ochFR fick leka en stund i bollhavet,sedan fortsatte vi till Pevec.Vi åt lunch
där ,barnen åt rätt bra och sedan fick dom en glass efter maten.Åkte sakta hemåt,Zara med familj kom från badet oxå. Jag började att förbereda maten det tar sin tid att laga till 10 pers,I ochI kom hem de hade handlat för sig.Lagade klart maten och lagade ris till.Vi satt ute på Terassen och alla tyckte om maten,sedan tog I ochRobert hand om disken och jag satte på maskinen.
Vi satte oss under Grabbar,Zara gjorde kaffe till oss alla och vi tog rulltårta till.Satt länge och pratade,barnen lekte eller tog en egen promenad.Nu är det dax att lägga barnen åtminstånde TR och Fr som var vakna tidigt,även jag gör kväll nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar