lördag 10 juli 2010

Villa Maria 63

EN vanlig solig och varm dag igen.

Vaknade mycket tidigt,Loridanas hund har skällt hela natten,han springer utanför vårat fönster, och fort han hör ett ljud så skäller han.Vi gick inte upp förrän kl8,har duschat och tvättat håret.
Tonio gick in i stallet och tittade efter våra goa hyresgäster,de är kvar men mamman har gömt ungarna,jag tycker det är roligt,men det är Beppos katta som har ungarna.

Tonio har åkt till badet,för fram på dagen finns ingen parkering.I kväll ska vi på FISKFEST iFASANA,dom grillar sardeller med bröd och öl till,en av bröderna MitroMario ska åka med oss.
Det roliga är, när Mario träffar en kompis, så sjunger dom ISTRIANSKA sånger, det brukar bli folksamling för dessa gamla sånger är populära här.
Ringde till Zara,fick tala med Mio och Filippa,jag talade om att vi har kattungar i stallet,de blev så glada.Har försökt att ringa till Ika och barnen, men ingen vill svara fastän hon är på internet ringt jättemånga gånger.Kanske hon har fel på skypern,vill gärna veta om E-posten kommit fram,för den har krånglat förr.
Hade fått E-Post från både Christina och Alex igår.Christina och L-G ska passa sina barnbarn och campa med dom.Vi ska höra oss för om hyrbil och vad det kostar och vad som gäller,det är för ungdomarna när dom kommer,får se hur dom gör.
Väntar att Tonio ska komma hem,det börjar att bli för hett.Har talat med Mele allt var okej,det var varmt hemma oxå.Tonio kom hem alldeles nyss,det hade varit så jätteskönt, han hade legat i vattnet nästan hela tiden.Jag började med maten det, blir bara pannkakor idag ,vi ska äta iFasana.Sedan gick Tonio till grannarna, de vill spela kort.Ringde till Ika, talade med lilla Francis berättade att vi hade två kattungar i vårat stall,det tyckte hon var roligt nu syns vi snart allihopa.Vi har vilat oss och ska snart göra oss klara för en trevlig kväll.Har även talat med Anna,
de har fått sina gäster,deras dotter Vesna med barnen och Vesnas kompis med sina barn,men de hyr in sig på ett annat ställe så det går bra.Nu ska vi göra oss klara för en trevlig kväll.Varmt är det fastän kl är 6 men det måste gå i alla fall,hej,hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar