onsdag 7 juli 2010

Villa Maria 60

Vaknade till en lite mulen dag.
Vaknade av att Ive kom och skulle fräsa grönsakslandet för oss,kanske i senaste laget, men okej.
Har ätit frukost,sedan gick vi och vattnade salladen,det är mycket noga med det, för det är så varmt.
Vi satte igång och städade när det är lite svalare,men nu är det gjort, skönt.Har ingen aning vad vi ska hitta på,kanske till Pula.Har talat med Inger allt okej, i alla fall någotsånär.
Tonio åkte själv till Pula,jag tycker att det är för varmt.Fick besked från Nina att resan blir av och biljetterna är betalda,allt är klart,det ska bli roligt.Nina ska höra av sig under de närmsta dagarna.Suttit och tittat på världens minsta fågel ute på terassen det är en Kollobri,vet ej hur det stavas,den står helt stilla i luften,det är svårt att tro att det är en fågel, ser mer ut som en insekt.
Började med maten så sakta,salladen är klar och kycklingen är stekt, det är bara pome friten kvar.
Vi har ätit och det smakade bra,har diskat undan det lilla som var.Skulle behöva lägga mig är så trött, men då blir det inget sova inatt,måste hitta på något.Har i alla fall plockat ner tvätten och vikt den.

Vi tog en promenad till Milka och Ivan,det blev kortspel där,Vjesdana ropade in mig hon bjöd på
palacinke och ett gott rödvin,vi satt där och hade allmänt trevligt,sedan kom Lino hem så satt vi och pratade så tiden gick.Gänget hade slutat spela kort så vi satte oss hos Milka och Ivan,då kom Vjesdana ut med prsut och ett vitt vin som även var mycket gott,dom är jättegoa människor.
Nu är vi hemma och vattnat alla växter,det tar en bra stund ska jag säga.Claudia ringde,hon skulle komma en kväll.Nu ska jag sitta ute under Grabba och bara njuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar