torsdag 1 juli 2010

Villa Maria 55

Vaknade till en lika varm och solig dag.

Vi vaknade tidigt,ville vara uppe och ätit innan spisen kommer,kul.
Inget är som väntans tider,vi kan inget göra, behöver åka till Pula och handla för veckan.
Vill komma iväg så fort det går, innan det blir för varmt.Nu har spisen kommit,vi åkte direkt till Pula för att handla.Är nu hemkommen har fikat och plockat in varor,Tonio ska försöka att montera spisen annars ber vi om hjälp.Nuhar den riktiga värmen kommit för att stanna,det är gott för alla barnen nu när dom kommer,ligga vid badet hela dagarna.Tonio har hållit på hela tiden med spisen och det funkar inte för honom,han ringde efter Ivan som tror att han kan allt,men det sket sig.Till slut ringde vi efter Tonin och nu funkar allt,härligt.Har provat att tända och det var okej.Milka kom oxå över,hon tyckte spisen var snygg.Vi ska gå oc h vila oss, det är så varmt att vara ute.
Våran lilla Zara ringde,hon har ju så ont i sin tand,nu är det en annan tand som hon rotfyller,hon har så trånga kanaler.
,.
Nu har vi börjat med maten,vi grillade chivappe,paprika och annat gott och så med pomefrite till
det var jättegott.Ringde till Nina allt var bra hon tvättar i tvättstugan som ligger i källaren,hon tycker att det funkar bra,vi ska höras av.
Tonio tittar på fotboll, hoppas att fotbollen snart är slut, det är för tråkigt att sitta själv här nere.
Vi tog en promenad till Milka och Ivan,. allahopa så satt vi vid verkstan och pratade och skojade.
Sedan gick vi hem,, då hade strömmen gått igen,vi satt på altanen och läste ,ska nu göra kväll och se lite på tv när strömmen kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar