tisdag 20 juli 2010

Villa Maria 73

Vaknade till en skön dag.
Har sovit jättegott inatt,fick väcka Tonio,Zara och barnen,Robert var uppe och vid datorn.Nu har vi alla ätit frukost och ska iväg på marknad.Vi åkte iväg,när vi komfram så var det ingen marknad,sedan kom jag ihåg att det var i morgon,inget att göra.Vi åkte en annan väg som vi aldrig kört mycket vacker med hela havet framför oss,men vi fick åka tillbaks samma väg,det var en återvänd.
Zara med fam åkte hem,vi fortsatte till Pula för att tanka och äta lunch på Mercator.Mötte Zara,de åkte till havet och vi åkte hem.Nu bara slappar vi.Ungdomarna kom hem från badet och var hungriga. Har lagat klart maten,vi sitter på terassen och äter idag,har satt på diskmaskinen.
Zara och Robert åkte ut själva till Pula,vi tog barnen på en promenad gick till Milka och Ivan där var hela gänget,vi satt och pratade, barnen var jättesnälla,Majk kom hem och hade Valerina med sig.Vi gick hem,Tonio vattnar blommorna och tomaterna.Nu börjar barnen bli trötta,de ska tvätta fötterna innan dom sätter sig i soffan,vi ska göra kväll nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar